VII. Táblabíró Asztalitenisz Kupa a Debreceni Ítélőtáblán

Hetedik alkalommal rendezték meg Debrecenben a Táblabíró Kupát, amelyben az öt ítélőtábla (Fővárosi, Szegedi, Debreceni, Győri, Pécsi) bírái asztalitenisz egyéni, páros és csapatversenyben mérték össze tudásukat. A rendezvény egyben Dr. Mányoki Zsolt emlékverseny is volt, így tisztelegve a tragikus körülmények között elhunyt szegedi tanácselnök bíró emléke előtt, aki asztaliteniszezőként is erősítette korábban a Szegedi Ítélőtábla csapatát. A Debreceni Ítélőtábla, immár Családbarát munkahelyként nagyon fontosnak tartja az egészséges életmód és a sport támogatását. Az asztalitenisz kupa pedig hozzájárul a bírák sportolási lehetőségéhez. A Szegedi Ítélőtábla - Kemenes István, Hegedűs István, Bálind Attila – csapata nyerte meg a csapatbajnokságot, és megkapta a vándorkupát, illetve ők vihették haza a Gergely Gábor világbajnok által felajánlott Gergely-kupát is. A párosoknál a szegedi Bálind Attila-Benedek Tibor páros szerezte meg az első helyet. Az abszolút egyéni győztes címet pedig a Fővárosi Ítélőtábla bírája, Molnár József érdemelte ki. Az idei viadalon az öt ítélőtábláról 17 bíró indult a versenyen. Legközelebb a sportolók a Debreceni Ítélőtábla és a régiójához tartozó törvényszékek, illetve a Balassagyarmati Törvényszék által szervezett Országos Bírósági Sportnapokon mérik össze tudásukat Miskolcon.